Читај ми!

Београд и Србија од 21.00 дочекују хероје из Токија (РТС1)

На култном месту српског спорта на платоу Скупштнине града Београда организован је свечани дочек олимпијског тима Србије који ће на легендарни балкон изаћи после историјског успеха и освајања девет медаља у Токију. Већ традиционална манифестација почиње у 21 час, а сви који не могу да дођу до платоа, могу је пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а.

После највећег успеха Србије на Олимпијским играма следи шампионски дочек наших спортиста, а пре изласка на већ легендарни балкон биће организован музичко-спортски програм.

 

Због рекордног броја освојених медаља током три вечери бојама заставе Србије биће обасјани Мост на Ади, Бранков мост, Палата Албанија и фонтана на Славији.

Златне медаље освојиле су Милица Мандић и Јована Прековић, као и ватерполо репрезентација, сребро је изборио стрелац Дамир Микец, а бронзане медаље су припале баскеташима, одбојкашицама, стрелцу Миленку Себићу, теквондисткињи Тијани Богдановић и рвачу Зурабу Датунашвилију.

Поред славља у Београду, Прековићевој ће бити организован дочек и у родном Аранђеловцу.

Већ традиционална манифестација сусрета наших најбољих спортиста и навијача почиње у 21 час, а сви који не могу да дођу до платоа Старог двора, могу је пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а.

понедељак, 20. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара