Читај ми!

Одбојкашице за РТС: Није било лако, али вратиле смо се по медаљу

Одбојкашице Србије поносне су на освојену бронзану медаљу у Токију и начин на који су дошле до ње – после тешког пораза у полуфиналу.

Женска одбојкашка репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на Олимпијским играма.

"Велики успех за све нас, честитала бих читавом тиму на новој медаљу. Поносна сам на посао који смо данас обавили, после тешког пораза у полуфиналу. Имали смо огроман мотив да се боримо за ово треће место и поносна сам како смо одиграли и што смо турнир завршили са медаљом", рекла је Тијана Бошковић.

Она је са 33 поена у овом мечу ушла на листу најбољих поентера свих времена – на четвртом месту је од 1964. године, од када се игра одбојка на Олимпијским играма.

"То је свакако лепо чути, али, као што сам рекла, поносна сам на све нас, сви смо дали огроман допринос да дођемо овде где смо данас", поручила је Бошковићева.

Милена Рашић је похвалила читав тим зато што је успео да се опорави после тешког пораза у полуфиналу.

"Честитала бих целој екипи, поносна сам на све њих, јер се за овај турнир припремамо од почетка маја. Није било лако вратити се после оног пораза у полуфиналу – биле смо тужне и разочаране, знале смо да смо могле више у том мечу. Поносна сам што смо се вратиле и завршиле овако", рекла је Милена Рашић.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара