Кецмановић: Недостаје нам неки специјалиста за дубл у репрезентацији

Тенисер Миомир Кецмановић изјавио је данас у Београду да је задовољан што је Србија успела да избори останак у Светској групи Дејвис купа.

Србија је победила Грчку укупним резултатом 3:1 у дуелу Дејвис купа Светске групе један. Српски тенисер Душан Лајовић је због повреде меч Грку Деметрису Азоидесу при резултату 6:1, 2:3.

"Видео сам Лајовића, ено га у свлачионици, не знам да ли је озбиљно или није. Видећемо шта ће бити", рекао је Кецмановић на конференцији за медије.

Србији је раније данас трећи, одлучујући поен донео дубл Новак Ђоковић/Хамад Међедовић, који је победио Грке Петроса Циципаса и Аристотелиса Таноса 6:3, 3:6, 6:3.

"Било је јако велика тензија у другом сету за мене који сам гледао, свака част на борби момцима, на доброј игри на крају. Драго ми је да смо опет у Светској групи, да наставимо где смо стали", додао је Кецмановић.

Он је најавио да верује у добре резултате до краја сезоне.

"Играћу Пекинг и Шангај и пар турнира у Европи. То је то од мене за ову сезону. Мислим да сам океј, сад опет иде бетон, надам се да ћу успети јако да завршим ову годину", додао је српски тенисер.

Кецмановић је рекао да понекад игра дубл на турнирима.

"Покушавам да допринесем колико могу. Недостаје нам неко ко се тиме бави и надам се да ће неко да се појави да нам барем мало олакша", додао је српски тенисер.

Српски тенисер Филип Крајиновић је и званично завршио играчку каријеру.

"Данас је било мало лакше јер смо већ имали наш опроштај у Њујорку. После смо имали вечеру, тад је било баш емотивно и тешко је прихватити да неће бити више ту са нама, поготово за мене јер сам уз њега одрастао и увек је био ту. Надам се да је њему пријало да осети ово и да га публика лепо испрати на крају", закључио је Кецмановић.

недеља, 15. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи