Јуниори бољи од Словеније

У пријатељском сусрету младих селекција у Кршком су у петак јуниори Србије савладали одговарајућу репрезентацију Словеније са 25:14 (12:12).

Млади рукометаши Србије у веома узбудљивој пријатељској утакмици победили су одговарајућу селекције Словеније 25:24 (12:12). Изабраници тренера Игора Бутулије успели су да се у последњих тридесетак секунди одбране са играчем мање и тако тријумфују против тренутно треће селекције у Европи.

Гости су сјајно одиграли одбрану свих 60 минута, а најбољи на паркету био је млади голман Црвене звезде Тибор Иванишевић. Такође добри у фази одбране били су тандем Драшко Ненадић - Миљан Пушица. У нападу су јуниори пружили колективну игру, у којој се истицао Немања Илић, лево крило Партизана, који се 10 пута уписао у листу стрелаца.

Други меч је на програму у суботу од 12,00 часова.

СЛОВЕНИЈА: Лесјак (4 одбане), Перовшек (4 одбране), Талетовић (4 одбране), Смолник 1, Медвед 2, Шостарић 1, Томинец, Стегне, Јеловчан 2, Потеко, Носан, Млакар 3, Папеж 1, Цехте 1, Зарабец 4, Цингесар 4, Поклар 5.

СРБИЈА: Џамић, Јокић 2, Пантелић, Илић 10, Голубовић, Иванишевић (15 одбрана), Димитријевић 1, Пушица, Тодоровић 1, Павић 2, Ненадић 5, Николић 2, Мештер, Зеленовић 2, Драгаш, Станковић.

Седмерци: Словенија 3 (2), Србија 5 (3).
Искљуцења: Словенија 2 минута, Србија 4 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи