Победа Француза

Владари света и Европе успели су да савладају наше "орлове". У оквиру припрема за Европско првенство 2012. селекције Француске и Србије одиграће два меча. Први меч који се играо у Лансу добили су Французи са 29:28. Други меч игра се 12. марта у Монпељеу.

Обе репрезентације обезбедиле су пласман на Европско првенство. "Орлови" као домаћини, а Французи као актуелни шампиони. Тако да ће обе екипе искористити утакмице за уигравање и одржавање форме. Први меч припао је Французима.

После велике борбе сусрет је припао домаћину. Да је било супротно, не би било незаслужено. Наши момци пружили су одличну партију.

Током целог меча водила се изједначена борба. У првом делу игре, наша репрезентација имала је и предност од два гола разлике. Французима је, такође, највећа предност током меча била од два гола.

Србија је имала предност у финишу од 28:26, али су светски, европски и олимпијски шампиони успели да изједаначе и голом Николе Карабатића дођу до победе у овом мечу.

Селектор рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић пут Француске повео је следеће играче:

Голмани: Дарко Станић и Страхиња Милић

Крила: Иван Никчевић, Добривоје Марковић, Рајко Продановић и Митар Маркез,

Бекови: Момир Илић, Момир Рнић, Ненад Вучковић, Жарко Шешум, Петар Ненадић, Младен Бојиновић, Никола Манојловић, Марко Вујин и Иван Станковић

Пивотмени: Растко Стојковић, Алем Тоскић и Бојан Бељански.

Друга утакмица у Монпељеу заказана је за 12. март, с почетком у 17.15.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи