Челенџ куп

Партизан победио Башараж

Поигравање са нејаким противником и на крају “скромних” плус 13. Рукометаши Партизана победили су у Београду екипу Башараж из Луксембурга са 36:23 (19:13), у првом мечу осмине финала Челенџ купа.

Црно-бели су оправдали улогу фаворита и олакшали себи посао уочи друге утакмице. Једноставном и на тренутке егзибиционом игром Партизан је стигао до убедљиве победе против екипе из Луксебурга. Остало је питање како је партиyан морао у квалификације, а Башараж се директно пласирао у Челенџ куп.

Најефикаснији у победничком тиму био је бивши државни репрезентативац Ненад Максић са 10 голова, док је Немања Илић постигао седам.

"Честитам мојим момцима на тријумфу. Остварили смо добар резултат, али смо могли и боље. Од 55. до 60. минута нисмо постигли гол. Имали смо 22 изгубљене лопте, а да тога није било, савладали бисмо Луксенбуржане с много већом разликом", рекао је тренер црно-белих Александар Брковић. Према његовим речима, екипа сада треба да размишља о наредном мечу са Црвенком, који ће се играти у уторак, а после о реваншу са Башаранжом.

"Захвалио бих навијачима Партизана на подршци. Када би долазили стално на наше мечеве. били бисмо светски прваци", рекао је Брковић.

Голман Башаража Младен Јовичић честитао је противницима на победи.
"Честитам играчима Партизана. Вечерас су били јачи од нас, бржи и спремнији. Наши бекови су јако слабо одиграли ову утакмицу. Публика је била феноменална и било ми је задовољство што сам играо у оваквој атмосфери", рекао је Јовичић.

Реванш меч игра се 27. фебруара у Луксембургу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи