Ћоровић потписао једногодишњи уговор са Звездом

Рукометаш Милан Ћоровић потписао је једногодишњи уговор с београдском Црвеном звездом.

Ћоровић, бивши капитен Звезде, игра на позицији средњег бека.

"Драго ми је што сам се вратио кући. У Звезди сам направио прве рукометне кораке, провео више од осам година. Амбиције су јасне, освајање 'дупле круне' и што даљи пласман у европским такмичењима", рекао је Ћоровић.

Он је истакао да не очекује лаку сезону али да му је драго што ће играти са младим играчима.

"Не очекујем лаку сезону јер је конкуренција јака, али уз напоран рад и залагање тима, све је могуће. Моја улога ће бити да пренесем тренерове замисли на терен и повежем игру тима. Драго ми је што ћу играти с младим играчима и трудићу се да им помогнем", додао је Ћоровић.

Тренер рукометаша Звезде Игор Бутулија оценио је да је Ћоровић велико појачање за тим.

"Милан је велико појачање. Може још да напредује и да заблиста у наредној сезони. Очекујем да својим знањем и искуством помогне младим играчима. Наши млади играчи ће уз његову помоћ играти много квалитетније, а профил играча какав је Ћоровић, представљаће важну спону за игру целог тима", сматра Бутулија.

Црвена звезда ће играти у квалификацијама за Куп ЕХФ.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи