Србија победила Словенију

Женска рукометна репрезентација Србије победила је у трећем колу Б групе Медитеранских игара селекцију Словеније резултатом 30:26 (15:12).

Такмичење у групи наш тим је завршио са две победе и једним поразом и пласираће се у полуфинале уколико у последњој утакмици данашњег програма Црна Гора не направи изненађење и савлада Француску, која је прва у групи са две победе.

У случају да Црна Гора победи, Србија би остала на трећем месту, јер би у кругу те три селекције због пораза против Француске од 14 голова разлике, имала најслабији гол разлику.

У дуелу против последњепласиране Словеније, најефикаснија у репрезентацији Србије била је Јелена Трифуновић са осам погодака. По шест голова постигле су Дијана Стевин и Александра Ђорђевић, три пута стрелци су били Драгана Цвијић, Кристина Лишчевић и Катарина Крпеж, а један погодак је постигла Слађана Поп-Лазић.

Уколико се пласира у полуфинале, репрезентација Србије ће 2. јула играти против Турске.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи