Изгорео ауто Татјане Медвед

Аутомобил рукометне репрезентативке Србије Татјане Медвед изгорео је око четири сата на паркингу у центру Зајечара, речено је новинарима у полицији у том граду.

Очевици кажу да су прво чули експлозију, а да се након тога изнад возила марке "ауди А6' издигао пламен висок око 10 метара. Новинарима је у полицији само кратко речено да је извршен увиђај, али да још није познато шта је изазвало пожар на аутомобилу.

Од последица експлозије возила рукометашице Зајечара нико није повређен.

Медији незванично сазнају да је Татјана Медвед "аудијем" старим три године допутовала у Зајечар синоћ око 21 сат како би  наступила на ревијалној рукометној утакмици женских екипа Зајечара и репрезентације Суперлиге Србије.

Медведова би на тој утакмици требало да се опрости од професионалног бављења рукометом. Мечу би требало да присуствује и министарка спорта Србије Снежане Самарџић-Марковић, која је, према најавама,

Татјани Медвед требало да уручи признање за спортски допринос. Градоначелник Зајечара Бошко Ничић, који је и председник истоименог рукометног клуба, рекао је новинарима да верује како је пожар подметнут и за то оптужио опозицију у том граду.

"Тањи ништа ружније није могло да се деси у тренутку када се са дуплом круном опрашта од рукомета и када пехар треба да јој уручи министарка Самарџић-Марковић", рекао је градоначелник Зајечара.

Представници локалне опозиције оптужили су раније Ничића да из градског буџета издваја велике количине новца за рукомет у Зајечару.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи