Србија обезбедила пласман на ЕП

Након победе селекције Русије над Босном и Херцеговином од 29:23, рукометна репрезентација Србије коло пре краја квалификација, обезбедила је пласман на Европски шампионат који ће се одржати у Аустрији наредне године.

Поред домаћина Аустрије, и Данске која брани шампионску титулу, "европску визу" избориле су још и репрезентације Србије, Шведске, Исланда, Норвешке, Немачке, Француске, Шпаније, Чешке и Хрватске. До краја квалификација остало је да се одигра још једно коло.

Наши репрезентативци обезбедили су  другу позицију у другој квалификационој групи за одлазак на Европски шампионат, а последњу утакмицу у групи Два српски рукометаши играју у суботу 20. јуна у Трсту против Италије.

Европски шампионат у Аустрији одржаће се од 19. до 31. јануара следеће године, а градови домаћини су: Грац, Беч, Инсбрук, Линц и Нојштат.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи