Лино Македонски

Тренер хрватских рукометаша Лино Червар, после сјајне представе на Еропском првенству у Аустрији, напушта "каубоје" и у потрази за новим изазовом, преузима селекцију Македоније, која има велике амбиције и доста времена да се припреми за шампионат Европе за две године у Србији.

Трансфер о коме се у Македонији шушка већ дуже време у први је план избио после Черваровог гневног иступа на конференцији за новинаре пред почетак завршне рунде Првенства у Аустрији, када је тренер хтватских рукометаша рекао да му је већ доста свега и да ће после турнира посао првог човека "каубоја" оставити неком другом.

Македонски и хрватски медији пишу да ће скопски рукометни званичници већ наредне недеље понудити Червару три пута више пара од Хрвата, као и да би кључни фактор у коначном одлучивању могла представљати чињеница да сјајни тренер ужива статус велике звезде у Македонији.

"Нисам још одлучио, узећу доста времена за размишљање", рекао је архитекта свих великих успеха хрватског рукомета у последњих десет година.

Червар већ добија 120.000 евра као тренер Металурга, а македонски Савез ће му, највероватније, понудити још толико.


 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи