Миле Исаковић: Крећемо у нове спортске победе

Бивши рукометаш Миле Исаковић изабран је у Председништво Олимпијског комитета Србије, па ће тај спорт после неколико година имати свог представника у највишем телу ОКС.

"Честитам Владе Дивцу на избору за председника и члановима председништва. Сада је на нама одговорна функција да направимо један тим и да кренемо у нове спортске победе", рекао је Исаковић.

Рукомет је, према његовим речима, заслужио да се нађе у Преседништву ОКС. Потребно је, ипак, да се рукомет мало више афирмише, пошто резултатима то и заслужује, оценио је.

Исаковић је, на питаје да ли је очекивао да ће ући у Председништво, одговорио: "У данашње време ни у шта нисте сигурни".

Председник Рукометног савеза Србије Велимир Марјановић био је задовољан избором Дивца, али и то што ће рукомет имати свог представника.

"Честитам Дивцу на избору на ову веома одговорну функцију и желим му срећу у будућем раду и пуно правих сарадника. Радујем што ће међу њима бити и представник Рукометног савеза Србије, што је био и наш циљ у овој кампањи", рекао је Марјановић агенцији Бета.

Марјановић је објаснио да очекује да ће рукомет имати подршку до Олимпијских игара 2012. године и на њима. Он је оценио и да се показало да је Исаковић био добар кандидат.

"Исаковић је спортска личност са чијом се биографијом ретко ко може поредити. Рукомет је потврдио да има трофеје за понос. Једини смо у мушкој и женској конкуренцији који имамо титуле светских и олимпијских првака", закључио је Марјановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи