Пешић: Желим да убице добије заслужену казну

Моја нога више никада неће крочити у Веспрем а убицама мог пријатеља Маријана Козме желим да добије заслужену казну, рекао је у интервју загребачком "Вечерњем листу" Иван Пешић, голман мађарског рукометног клуба Веспрем и једна од жртава бруталног напада ромске банде у којој је Козма изгубио живот а српски репрезентативац Жарко Шешум теже повређен.

Пешић, међутим, није сигуран да би препознао убице иако му је полиција показала фотографије осумњичених:

"Било је три сата ујутро. Мркли мрак, а све се одиграло у пет минута. Последњи пут видео сам Марјана како непомично лежи док сам се уз помоћ саиграча Виловског тетурао ка оближњој болници", каже Пешић који је у нападу ромске банде остао без бубрега, и додаје да неће имати никакве трауме приликом суочења са убицама на суђењу јер му је једина жеља да они буду примерно кажњени.

На крају разговора за "Вечерњи лист" млади хрватски рукометаш истиче да о пресађивању бубрега у овом тренутку не размишља, јер су му мађарски лекари рекли да трансплантација није неопходна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи