Бутулија: Колубара фаворит, али сам оптимиста

Тренер рукометног клуба Црвена звезда Игор Бутулија изјавио је да је оптимиста уочи предстојећег дербија са Колубаром, јер је његова екипа већ показала да може да поднесе притисак.

Црвена звезда ће сутра у 19 сати у спортском центру "Шумице" дочекати Колубару из Лазаревца, у 8. колу Супер лиге Србија. 

Колубара води на табели са шест победа из шест утакмица, док су "црвено-бели" трећи са пет победа из пет мечева.

"Звезда и Колубара играју два различита система игре. Оптимиста сам уочи утакмице, иако је Колубара фаворит, јер има велики буџет и покуповала је много квалитетних играча", рекао је Бутулија агенцији Бета. Он је истакао да је замолио навијаче да за време меча у Београду поздраве бившег репрезентативца Недељка Јовановића (39), који игра за Колубару.

"Недељко је играо некада за Партизан. То је рукометаш који има своју величину и у овим годинама", објаснио је Бутулија и додао да очекује да ће утакмица са Колубаром проћи у најбољем реду. 

Тренер Звезде нагласио је да је његов тим млад, за разлику од противничког и да има хармонију.

"Ми смо одиграли неколико тешких утакмица у овој сезони и доказали смо се у тим утакмицама. Играчи су показали да могу да се носе са притиском", рекао је он.

Бутулија је нагласио да прича о томе како ће он и Ненад Перуничић водити јуниорску репрезентацију Србије нема основа, јер га нико није контактирао. На питање, да ли би прихватио када би му понудили то место, он је одговорио:"То је велика част. Наравно, да бих волео да радим са јуниорском репрезентацијом, нарочито јер три године није имала успеха".

Уочи дербија са Колубаром, Управа клуба је потписала уговор са фирмом "Звезда Форевер", како би се реквизити рукометаша продавали у њиховим продавницима, али и представила нови сајт клуба.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи