Рукометашице сазнале имена ривала на СП у Немачкој

Женска рукометна репрезентација Србије играће у Групи Д на Светском првенству у Немачкој, са домаћом селекцијом, Холандијом, Јужном Корејом, Кином и Камеруном, одлучено је жребом у Хамбургу.

Светско првенство одржаће се од 1. до 17. децембра у Немачкој, а утакмице Групе Д играће се у Лајпцигу.

"Знали смо да из првог и другог шешира не можемо добити лаког противника. Немачка и Холандија су озбиљне репрезентације. Кореја је веома незгодан противник из доњег дела жреба, док су Кина и Камерун непознанице. Такође, и остале групе су веома озбиљне. Најбитније је да девојке буду здраве, да комплетни почнемо да радимо и дочекамо првенство", рекао је селектор Србије Љубомир Обрадовић.

У Групи А су Француска, Румунија, Шпанија, Словенија, Ангола и Парагвај.

У Групи Б су Норвешка, Шведска, Чешка, Мадјарска, Аргентина и Пољска, док су у Групи Ц селекције Данске, Русије, Бразила, Црне Горе, Јапана и Туниса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 11. септембар 2024.
23° C

Коментари

Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Nije realno
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи