Драгићевић: Умерени смо оптимисти пред меч са Аратеом

Тренер рукометаша лазаревачке Колубаре Владимир Драгићевић истакао је да његови изабраници у двомеч са шпанским Аратеом у шеснаестини финала Купа ЕХФ улазе са "умереном дозом оптимизма".

Према његовим речима, Лазаревчани су имали прилике да добро упознају предстојећег противника у борби за пласман у осмину финала најмасовнијег европског рукометног такмичења.

"Шпанска екипа је скуп врхунских играча са доста интернационалаца у саставу. На нама је да покажемо велику жељу за победом и максималну ангажованост током читаве утакмице", изјавио је Драгићевић.

Он је напоменуо да за први меч неће моћи да рачуна на повређене Дејана Николића и Предрага Дачевића.

Председник Колубаре Драган Јовичић нагласио је да је Арате убедљиво најатрактивнији противник лазаревачког клуба у скоро пола века дугој историји.

"Упркос великом квалитету нашег противника, наше европске амбиције остају непромењене. Ми желимо да и на пролеће играмо у Купу ЕХФ", поручио је Јовичић.

Капитен Колубаре Душан Ненадић оценио је да Арате долази из "најквалитетније лиге на свету" и додао да ће за елиминацију шпанског клуба бити потребна "јако паметна игра и озбиљан приступ свих играча".

"Охрабрује податак да нам је форма у узлазној путањи, што нам даје наду за пролазак у следеће коло", рекао је Ненадић.

Искусни Славољуб Митровић нагласио је да је двомеч са Аратеом "изузетна прилика да докажемо да смо постали озбиљан клуб у сваком погледу".

"Мислим да је ово шанса да се наши млади играчи покажу у правом светлу", закључио је Митровић.

Први меч између Колубаре и Аратеа игра се 15. новембра у Лазаревцу са почетком у 19.30 часова, а реванш сусрет је на програму 23. новембра у Шпанији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи