Читај ми!

Сигурна победа Србије у Крагујевцу

Рукометна репрезентација Србије победила је у Крагујевцу Румунију са 27:22 (16:13) у четвртом колу Групе два квалификација за Европско првенство 2018. године.

Србија је током данашњег дуела с Румунијом од почетка успоставила контролу и диктирала ритам утакмице. Екипа Ћавија Пасквала је само у пар тренутака успевала да ухвати прикључак, али то није било довољно да се избегне други пораз у само три дана. 

Србију је до тријумфа предводио Жарко Шешум са пет голова, четири је постигао Петар Ђорђић, док су Раде Вељко Инђић, Добривоје Марковић и Немања Зеленовић постигли по три.

У селекцији Румуније најефикаснији је био Чике Оњејекве са четири гола, док су по три постгли Маријус Садовек и Маријус Моћану.

Србија након вечерашњег тријумфа има шест бодова и заузима прво место у Групи два, док је Белорусија друга са бодом мање, а Румунија је трећа са четири.

Изабраници Јовице Цветковића ће у наредном колу 14. јуна дочекати Пољску, која је последњепласирана у групи са само једним бодом.

Овако је протекао меч:

21.30 - Крај меча.

20.55 - Почело је друго полувреме.

20.35 - Румуни су искористили нешто слабију игру Србије у самом финишу првог дела игре, па на одмор Србија иде са само три гола предности - 16:13.

20.20 - Одлична игра изабраника Јовице Цветковића, Србија је одлична, пре свега у нападу, због чега не испушта предност од првог минута.

20.00 - Почео је меч у Крагујевцу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 11. септембар 2024.
20° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи