Читај ми!

Ђурковић у радној посети ИХФ-у

Председник Рукометног савеза Србије Божидар Ђурковић у претходна два дана боравио је у радној посети Светској рукометној федерацији у Базелу, где је с првим човеком те организације Хасаном Мустафом разговарао, између осталог, о евентуалној кандидатури Србије за организацију Светског првенства у млађим категоријама, саопштио је РСС.

"Мустафа је прихватио позив да дође у радну посету Рукометном савезу Србије. Наишли смо и на разумевање за нашу намеру да аплицирамо за организацију једног планетарног такмичења у млађим категоријама", рекао је Ђурковић после посете ИХФ-у у Базелу.

Како се наводи у саопштњу, теме радног састанка биле су везане за начине на које ће ИХФ подржати развој и промоцију рукомета у Србији, а председник Ђурковић је Мустафу информисао и о програмским активностима РСС-а, као и плановима за будућност.

Такође, ИХФ је дао пуну подршку за развојне пројекте РСС-а везане за тренере, њихово образовање и едукацију кроз одлазак на велика такмичења. Како РСС наводи, један од најважнијих резултата посете Базелу јесте и 2.500 рукометних лопти које ће светска кућа рукомета у оквиру пројекта "Хандбалл ат сћоол" поклонити Србији, а РСС поделити основним школама и рукометним клубовима широм земље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 12. септембар 2024.
17° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи