Црвена звезда - Бешикташ 39:24

Рукометаши Црвене звезде пласирали су се у треће коло Купа ЕХФ пошто су у Београду у реванш утакмици другог кола савладали турски Бешикташ резултатом 39:24 (21:13).

У дворани у "Шумицама", пред око 1.000 гледалаца, утакмицу су судили Василе и Стате из Румуније.

Црвена Звезда: Перишић, Ненадић 1, Ћоровић 7, Перовић 3, Вујовић 5, Љубичић, Томић 2, Лековић 1, Цветиновић 3, Рашић 1, Милошевић 6 (5), Сладић 4, Зеленовић 4, Поповић 2.

Бешикташ: Еркол 1 (1), Акскун, Шкобанец 4, Ладиљко 2, Зелић, Харкајан 4, Олзгурд, Ергудер 2, Ашикоглу 1, Бујуг 1 (1), Чакар, Паршков 4, Демир, Доне 5 (1).

Искључења: Црвена Звезда 10, Бешикташ 8 минута.
Седмерци: Црвена Звезда 5 (5), Бешиктас 5 (3).

Рукометаши Црвене Звезде су лако прошли другу рунду такмичења у другом европском купу по рангу, јер турски представник није дорастао нашем представнику. Већ након 16 минута Црвена Звезда је успела да анулира предност турског представника из прве утакмице и све остало је било права егзибиција црвено-белих рукометаша.

У екипи Бешикташа, осим неколицине турских репрезентативаца, игра и неколико интернационалаца из Украјине, као и Београђањин Зелић, али ни њихово међународно искуство нису били довољни да се озбиљније супротставе Београђанима.

Изабраници Игора Бутулије остварили су пласман у следећу рунду такмичења, пошто су остварили бољу гол разлику од Бешикташа, који је прошле седмице у Истанбулу победио Београђане са четири гола предности (34:30).

Најефикаснији играч у редовима црвено белих био је Милан Ћоровић који је постигао седам голова, док је Милошевић постигао шест.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи