Звезда у суботу против Бешикташа

Рукометаши Црвене звезде у суботу од 18 часова у хали Шумице играју реванш меч другог кола Купа ЕХФ против турског Бешикташа. Директан пренос утакмице биће на нашем Другом програму.

У првој утакмици другог кола Купа ЕХФ која је одиграна у Истамбулу, првак Турске Бешикташ савладао је Црвену звезду резултатом 34:30.

У црвено-белом табору су помало били изненађени снагом ривала, али верују да уз помоћ навијача могу да прeскоче ову незгодну прeпреку.

,, Многи ће се изненадити снагом нашег противника, у сваком погледу, играчком и физичком. Уз то, ради се о искусној екипи која слично игра и у гостима и на свом терену. Неће бити лако, али верујем да ће бити боље него у Истамбулу и да ћемо надоканадити минус од четири гола", изјавио је тренер Црвене звезде Игор Бутулија.

Капитен Милан Ћоровић: ,, Кључ је у јакој одбрани, која није функционисала добро у првом мечу. Ако поправимо тај сегмент игре, уз подршку наших навијача, верујем да ћемо елиминисати Бешикташ".

Реванш утакмица другог кола Купа ЕХФ игра се у суботу са почеткон у 18 часова, уз директан пренос на Другом програму РТС-а.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи