Милић: Сви знају да смо бољи

Женска рукометна репрезентација Србије утакмициом против Грчке у среду у Зрењанину почиње квалификације за првенство Европе, а учи тог дуела селектор нашег тима Душко Милић каже да сви, с разлогом, очекују победу.

"Од када је на чело репрезентације Грчке дошао Велимир Пењовић нисам одгледао ниједан њихов меч, али верујем да играју друкчије него пре сест месеци и да су сада много бољи. Сви знамо да смо ми квалитетнији, али то морамо доказати и на терену. Немамо право никога да потцењујемо. Верујем да ћемо дати максимум и представити се у лепом светлу публици у Зрењанину", рекао је Милић.

Селектор репрезентације Грчке очекује да његов тим одигра добру утакмицу и направи проблеме Србији.

"Драго ми је што сам дошао кући у Србију. Дошли смо овде да покушамо да одиграмо најбоље што можемо и да створимо што више проблема селекцији Србије. Верујем да ћемо овај дуел одиграти много боље него на Медитеранским играма и да ћемо се представити у најбољем издању до сада пред публиком у Зрењанину", рекао је Пењовић.

Репрезентативка Грчке Казаки Виви рекла је да су сви у тиму свесни разлике изумеђу две селекције, али да се због тога неће предати унапред.

"Изненађена сам самом конференцијом, јер им до сада никада нисам присутвовала пред утакмице репрезентације. Знам да је разлика између нашег и српског рукомета велика, али нисмо оптерећене и верујем да ћемо сутра одиграти добро", рекл је Виви.

Сања Дамњановић је рекла да победа не би смела да буде доведена у питање, али да нико не сме да се опусти.

"Претходна три дана смо искористиле да се још боље уиграмо. Сви знамо да смо бољи од Грчке, али не смемо ући у меч опуштено. Верујем да ћемо дати све од себе и квалификације почети победом", рекла је Дамњановић.

Меч Србија - Грчка игра се у среду од 18 часова у Зрењанину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи