Николић: Улепшали сте живот у Србији

Председник Србије Томислав Николић примио је сребрне српске рукометашице и похвалио их због свега што су урадиле на Светском првенству које је одржано у нашој земљи. Нека ово сребро на вашим грудима сија као злато. На првом следећем великом такмичењу надам се да ћете освојити златну медаљу, да не долазим у финале да вас гледам тужне, рекао је Николић.

Председник Србије Томислав Николић примио је женску рукометну репрезентацију која је освојила сребрну медаљу на првенству света и захвалио играчицама што су живот улепшале свима у земљи.

"Честитам вам на изванредном успеху. Србија се подигла заједно с вама, успехе су почели да бележе атлетичари, скијаши, ви. Показале сте да се много може уз добар тим, тренера, организацију и Србију, која је уз вас", рекао је Николић у згради Председништва у Београду.

Он је српским рукометашицама пожелео још више успеха на наредним такмичењима.

"Нека ово сребро на вашим грудима сија као злато. На првом следећем великом такмичењу надам се да ћете освојити златну медаљу, да не долазим у финале да вас гледам тужне", казао је Николић.

Капитен репрезентације Андреа Лекић поклонила је председнику Николићу и министру омладине и спорта Вањи Удовичићу рукометне лопте у бојама српске заставе.

"Захваљујем на великој подршци, на томе смо узвратиле на прави начин. Нека ово буде само једна од наших медаља у низу. Надам се да ћемо се још сретати овде и да ћемо Србију поново учинити поносном", поручила је Лекићева.

Пријему су поред играчица и чланова стручног штаба репрезентације присуствовали председник и генерални секретар Рукометног савеза Србије, Велимир Марјановић и Божидар Џурковић, као и државни секретар у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 14. септембар 2024.
12° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи