Читај ми!

На победу и у Словенији

Женска рукометна репрезентација Србије отпутовала је у Словенију, где је у недељу од 18.00 у љубљанској хали "Тиволи" игра меч другог кола квалификација за Европско првенство 2014. године са селекцијом Словеније.

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Саша Бошковић рекао је да његова екипа иде на победу у мечу против Словеније у квалификацијама за Европско првенство.

"На свакој утакмици идемо на победу. Наш циљ је медаља на Светском првенству, а када тако поставите ствари, онда увек тражите највише. Надам се да ћемо у Љубљани још више подићи форму и самопоуздање пред децембар", рекао је Бошковић.

Бошковић је казао да Словенија има добру репрезентацију, али да за екипу Србије нема непобедивих. "Словенке имају добру репрезентацију. Жељне су пласмана на велико такмичење на коме дуго нису учествовале. Имаће и публику у Тиволију као осмог играча, али за нас нема непобедивих", навео је Бошковић.

У првом колу квалификација Србија је победила Швајцарску са 32:21, а Бошковић је казао да је презадовољан оним што је видео на тренинзима и утакмици.

"За меч у Словенији имаћемо измену на позицији пивотмена. Уместо Марије Лојпур, која је одлично одиграла против Швајцарске, у тим се враћа Слађана Поп Лазић. Велики је напредак када поредим овај октобар са оним прошлогодишњим. Сазрела је свест о одговорности и свему ономе на чему радимо код свих девојака", рекао је Бошковић.

Меч у Љубљани представља и шансу да се квалификације преломе већ на самом старту, а Бошковић је навео да његова екипа управо то и жели. "Нисмо оптерећени превише, јер све ово схватамо и као добру прилику да се што боље спремимо за оно што нас чека у децембру", рекао је Бошковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 15. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи