Читај ми!

Рукомет уживо: "Гаучоси" изненадили Црну Гору

Србија стартовала победом на првенству света у Шпанији савладавши Јужну Кореју 31:22. Хрватска лако изашла на крај са Аустралијом. Македонија се намучила са Чилеом. Аргентина изненадила Црну Гору. "Триколори" тешко до победе над Тунисом.

22.20 - У последњем мечу дана Французи у финишу меча обезбедили победу над Тунисом 30:27 и дошли до прве победе на шампионату. 

21.50 - Данци су "растурили" Катар 41:27, Пољска је изашла као победник у дуелу са Белорусијом 24:22. 

21.30 - Тунис води против "триколора" 14:13 на полувремену. 

20.30 - Мађари су остварили сигурну победу против Египта 32:23. У току су дуели Данска - Катар, Пољска - Белорусија.

19.50 - Аргентина је направила изненађење савладавши Црну Гору 28:26, Мађарска води на полувремену против Египта  18:9.

19.30 - Русија је изашла као победник у дуелу са Исландом 30:25, Словенија очекивано боља од Саудијеске Арабије 32:22. 

18.50 - Резултати на полувремену:  Исланд - Русија 13:14, Словенија - Саудијска Арабија 17:15, Аргентина - Црна Гора 13:11.

18.15 - "Каубоји" лагано победили "кенгуре" 36:13. Од 18.00 часова су почели мечеви Исланд - Русија, Словенија - Саудијска Арабија и Аргентина - Црна Гора.

17.20 - Македонија је савладала Чиле 30:28, "Панцери" бољи од Бразила 33:23. Хрватска води на полувремену против Аустралије са чак 17:4. 

17.16 - Крај меча. Србија је стартовала победом на првенству света у Шпанији, пошто је у првој утакмици Ц групе у Сарагоси савладала Јужну Кореју са 31:22 (13:9). Најбољи стрелац у нашем тиму био је Момир Илић који је постигао седам голова. За најбољег играча утакмице проглашен је голман Србије Дарко Станић.

16.57 - Станић одлази на заслужени одмор, а Корејанци успевају да смање велику предост "Орлова". Србија ипак успева да смири игру и да головима Шешума и Продановића врати предност на +7.  

16.50 - Одбранама Станића и фантастичним головима Марка Вујина Србија долази до највеће предности у мечу 20:13.

16.40 - Страховитим шутем Марко Вујин је "нокаутирао" противничког голмана којег су морали да изнесу на носилима ван терена.

16.37 - Почело друго полувреме утакмице Србија - Јужна Кореја. Већ у првом нападу "Орлови" повећавају предност на солидних 14:9. 

16.20 - Србија је заиграла боље баш када је то најпотребније, у финишу првог полувремена, и успела је да побегне противнику на четири гола разлике (13:9). Ово је уједно и највећа предност до сада на мечу. 

16.09 - Таман се Србија одлепила на три гола предности, али су онда промашај Тоскића и искључење Никчевића дали прилику Корејцима да се поново приближе. 

16.00 - Почео је трећи меч данашњег програма. Играју Немачка и Бразил. 

15.55 - Након десет минута резултат је нерешен (5:5). Србија делује боље на терену, али је неколико слабије постављених одбрана, уз расположеног Парка, довело до тога да се Корејци резултатски поврате. 

15.46 -  Поред овог сусрета, игра се још и меч Македонија - Чиле.

15.45 - Почео први меч селекције Србије на овогодишњем Светском првенству. Први противник је увек незгодна Јужна Кореја. У хали не више од 250 гледалаца.

Рукометаши Словеније победили су у Сарагоси Саудијску Арабију са 32:22, док је Пољска била боља од Белорусије са 24:22 у утакмицама првог кола Групе Ц Светског првенства.

Рукометаши Србије раније данас славили су против Јужне Кореје са 31:22 у првој утакмици Групе Ц.

Словенија је у мечу против Саудијске Арабије оправдала улогу фаворита, а током целог меча имала је резултатску предност. Код Словенаца најбољи је био Гашпер Маругач са шест голова, док су Јуре Доленец и Лука Звижељ постигли по пет.

Пољска је много теже од очекиваног славила против Белорусије, а предводио их је Криштоф Лијевски са седам голова, док су још петорица играча постигли по три гола.

Словенија је на након првог кола првопласирана у Групи Ц, пошто имају бољу гол разлику од Србије, која је на другом месту, а Пољска је трећа.

У другом колу 14. јануара Србија ће се састати са Белорусијом, док Јужна Кореја игра против Словеније, а Саудијска Арабија се састаје са Пољском.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 16. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи