Читај ми!

Вуковић скратио списак

Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић објавио је списак играча на које рачуна у првом делу припрема за првенство света у Шпанији, које почињу окупљањем 23. децембра у Руми.

На списку се налази 19 репрезентативаца, као и три резерве, чије је прикључење припремама могуће. После пет дана рада у Руми српски рукометаши ће одиграти два контролна меча, против Румуније 28. децембра у Балатонфуреду и против Мађарске 30. децембра у Веспрему.

Вуковић се определио за следеће играче:
Голмани: Дарко Станић (Металург), Иван Гајић (Горење), Михаило Радовановић (Партизан)

Крила: Иван Никчевић (Висла Плоцк), Немања Илић (Партизан), Рајко Продановић (Пик Сегед), Богдан Радивојевић (Партизан),

Пивоти: Алем Тоскић (Цеље), Мијаило Марсенић (Партизан)

Бекови: Петар Ненадић (Висла Плоцк), Милош Драгаш (Вардар), Жарко Шешум (Рајн Некар Ловен), Момир Рнић (Гепинген), Никола Манојловић (Копер), Урош Митровић (Партизан), Ненад Вучковић (Мелсунген), Иван Станковић (Кретеј), Немања Зеленовић (Цеље), Марко Вујин (Кил).

Резерве су Добривоје Марковић, Љубомир Јошић и Драшко Ненадић.

На првенству света у Шпанији, од 12. до 27. јануара, Србија ће играти у Ц групи са Јужном Корејом, Словенијом, Белорусијом, Пољском и Саудијском Арабијом.
Четири најбоље селекције избориће пласман у осмину финала.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 16. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи