Читај ми!

Медведи падају у Чаиру

Верујем да ћемо у Чаиру остварити победу. Ниједна руска екипа није славила у Нишу, тако да се надам да неће ни Медведи, рекао је тренер Партизана Александар Брковић пред наредни дуел у Лиги шампиона.

Тренер рукометаша Партизана Александар Брковић рекао је данас да је уверен како његов тим може да победи руску екипу Чеховски медведи у наредном мечу у Лиги шампиона.

"Верујем да ћемо у Чаиру остварити победу. Ниједна руска екипа није славила у Нишу, тако да се надам да неће ни Медведи", рекао је Брковић на конференцији за медије.

Чеховски медведи тренутно воде у групи А са четири победе и једним нерешеним резултатом, док се црно-бели налазе на дну табеле са једном победом и пет пораза.

Српски шампион неће моћи да рачуна на повређеног капитена Ненада Максића, док се у тим се враћа опорављени Урош Митровић.

"Сада смо комплетнији, а биће неколико измена у односу на Француску. Гледаћу да пружим више простора младим играчима. Одиграли смо три везана меча у европском такмичењу и један дуел у домаћем шампионату против ПКБ-а, и то сигруно троши екипу", истакао је Брковић.

Леви бек црно-белих, Марко Павловић нада се да његов тим неће изгубити већ добијен меч, што се често дешавало ове сезоне у Лиги шампиона.

"У Русији смо одиграли храбро, али смо попустили у последњих 15 минута, што нас је коштало позитивног резултата. Надам се да ћемо овај пут одиграти борбено свих 60 минута и да ћемо на крају изаћи као победници", оценио је Павловић.

Утакмица Партизан - Чеховски медведи игра се у четвртак од 20 сати у нишкој дворани Чаир.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 17. септембар 2024.
9° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи