Читај ми!

Победа јуниорки, пораз јуниора

Нова, четврта по реду победа јуниорки. Женска јуниорска рукометна репрезентација Србије савладала је селекцију Уругваја са 33:29 (18:11), у четвртом колу А групе првенства света у Чешкој. Јуниори поразом стартовали на ЕП у Турској, бољи од њих били су немци резултатом 24:20.

Након четири утакмице на шампионату јуниорке Србије су непоражене, налазе се на челу табеле и обезбедиле су пласман у осмину финала. Претходно су победиле Шпанију (25:22) и Кину (37:22) и играле нерешено са Мађарском (18:18).

Изабранице селектора Зорана Валдевита у последњем колу А групе играју у петак од 19.30 сати против селекције Данске.

Јуниори Србије поразом стартовали на ЕП

Мушка јуниорска рукометна репрезентација Србије неуспешно је стартовала на првенству Европе у Турској пошто је данас у Анкари, у првом колу Д групе, изгубила од селекције Немачке са 24:20 (9:12).

Јуниори Србије наредну утакмицу играју у петак од 18 сати против Француске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 17. септембар 2024.
20° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи