Читај ми!

Србија победила Грчку

Женска рукометна репрезентација Србије победила је данас у Амидеу селекцију Грчке са 26:21 (13:11), у петом колу такмичења у Групи два за пласман на Европско првенство. Наредни меч Србија ће у суботу одиграти у Новом Саду са Португалом.

Рукометашице Србије брзо су дошле до предности од 7:2 и показале да су по квалитету далеко боље од противница, а онда им је понестало мотива и сопственим грешкама дозволиле су да Гркиње до полувремена стигну на "пристојних" 11:13.

У наставку ове не нарочито квалитетне утакмице Србија је опет повећала предност на "сигурних пет голова", које је одржавала до краја меча.

Капитен рукометашица Србије Андреа Лекић постигла је шест голова и заједно са Сањом Дамњановић која је четири пута погађала мрежу одиграла на нивоу који се од њих очекује. Голман Катарина Томашевић је у првом полувремену добро чувала своју мрежу, па је у наставку шансу добила и Кристина Гиоргијев. У тиму Грчке боље од осталих биле су Лабрини Цакалу са седам голова и голманка Аспасија Лека.

Наредни меч Србија ће у суботу одиграти у Новом Саду са Португалом.

Грчка: Каципарасиду 3, Цирнари, Прокопиду, Пападопулу 4, Нула, Маврогеорги 1, Мастака, Василеиду 3, Анагностопулу, Вафеиду, Стратаки 1, Цакалу 7, Масманиду, Стасину, Казаки 2, Лека.
Србија: Крпеж 3, Поповић 2, Лекић 6, Дмитровић 2, Матић, Дамњановић 4, Ерић, Рајовић, Огњеновић 2, Филиповић 2, Томашевић, Милошевић, Лишчевић, Лојпур5, Бартошић, Георгијев.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 17. септембар 2024.
15° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи