Пораз у финишу меча

Србија одлично парирала Шпанији у већем току утакмице, "орлови" дисали за врат противнику. Ипак, у завршници меча, Шпанци се "одлепили" на три гола предности, која су задржали до краја дуела (30:27). Пољска, са којом се Србија сутра састаје, у првом мечу боља од Алжира (28:27).

Репрезентација Србије доживела је пораз у првом мечу квалификационог турнира за Олимпијске игре, који се одржава у Аликантеу. "Орлови", после велике борбе, поражени од домаћина Шпаније са 30:27. 

"Орлови" су веома храбро, али и сталожено ушли у меч против домаћина турнира. Почетно вођство није дуго трајало, убрзо Шпанија преокреће на 7:6, а гол предности "фурија" је задржала и до полувремена, 11:10.

У другом делу виђена је много бржа и ефикаснија игра обе екипе. Шпанци су диктирали темпо, али су наши репрезентативци одржавали заостатак од једног-два гола, све до последњих пет минута сусрета.

Захваљујући предности од играча више, али и грешкама наших рукометаша, Шпанија успева да се одлепи на три-четири поготка разлике, па је искусна екипа ту предност умела да задржи до краја меча (30:27).

Чини се да су "орлови" могли и више у овом сусрету, али нову прилику за доказивање изабраници Веселина Вуковића имаће већ сутра, када ће одиграти можда и кључни меч против репрезентације Пољске.

У првом мечу дана, Пољска је после преокрета савладала Алжир са 28:27 (11:13).

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи