Читај ми!

Напашћемо Шпанце

Селектор рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић оценио је пред меч са Шпанијом у оквиру квалификација за Олимпијске игре да ће Србија наступити без калкулација и покушати у најтежем мечу са домаћином да забележи победу.

"Поред тога што смо упали у најтежу групу, добили смо и најтежег противника на старту квалификациног турнира. Ми не знамо да калкулисемо, а договор је да пробамо одмах да нападнемо Шпанију и дамо све од себе. Ићићемо од утакмице до утакмице", казао је Вуковић.

"Шпанци су прилично променили састав у односу на првенство Европе. Практично 25 одсто играча је промењено. Нема Алберта Ентрериоса, Хуанина Гарсије, Гарсије Паронда и Икера Ромера. Спремали смо се и видећемо у петак колико можемо да се озбиљно супроставимо, јер су они домаћини", рекао је тренер Србије.

Вуковић сматра да ће организован напад без техничких грешака уз јаку одбрану бити пресудан за добар резултат.

"Покушаћемо да поновимо квалитетну одбрану, која нас је красила на Европском првенству. Момци са доста самопоуздања улазе у меч. Овде смо доста радили на нападу, који иде течно. Један од кључева доброг резултата против Шпанаца јесте да напад не троши лопте без везе, да имамо квалитетну реализацију и што мање изгубљених лопти", оценио је Вуковић.

На квалификационом турниру у Аликантеу Србија се сутра састаје са домаћином Шпанијом, потом игра против Пољске а у последњем мечу противник ће бити Алжир.

Две првопласиране екипе обезбедиће пласман на Олимпијске игре у Лондону.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи