Читај ми!

Најтежим путем у Лондон

Алем Тоскић сматра да "орлови" могу да победе домаћина у првом мечу на квалификационом турниру за Олимпијске игре у Лондону који се одржава у Шпанији. "Шта је ту је. Да би се пласирао на Олимпијске игре, мораш проћи најтеже", рекао је пивотмен "орлова". Србија у петак против домаћина.

Репрезентативац Србије у рукомету Алем Тоскић рекао је данас да је група у Аликантеу најтежа, али да пласман на Олимпијске игре захтева највеће напоре.

"Баш смо били баксузи да добијемо за противнике Шпанију, Пољску и Алжир. Шта је, ту је. Да би се пласирао на Олимпијске игре мораш проћи најтеже! Имамо велике шансе, највећи фаворит су Шпанци, али и против њих се може играти. На отварању ЕП у Београду показали смо да можемо да победимо и Пољаке. Надам се да ћемо бити међу две екипе и обезбедити учешће на највећој спортској смотри у Лондону", рекао је Тоскић. Он је додао да се успех са шампионата Европе у Београду, где је Србије освојила сребрну медаљу мора што пре заборавити.

"Направили смо велики успех. Прошло је два месеца, али још се мотају по глави лепе мисли и све оно што смо направили. Једноставно, то се мора заборавити, јер нас сада очекују јако битне ствари. Самим пласманом у Лондон потврдили бисмо квалитет и добре партије из Београда", истакао је Тоскић. Он је додао да је прва утакмица са Шпанцима најважнија, али да се не сме потценити ни Алжир, као једна од најбољих афричких репрезентација.

"Прва утамица је сигурно најбитнија и неће бити калкулација. Са победом против Шпаније били бисмо једном ногом на ОИ. Спремамо се, разговарамо о домаћину турнира, скоро 90 одсто тима игра у Шпанији, али и ми имамо квалитет да им се супротставимо", закључио је Тоскић.

Репрезентацију Србије данас је посетио некадашњи капитен Драган Шкрбић, који дуго живи у Валенсији. Шкрбић је играчима и стручном штабу пожелео много среће и одлазак на Олимпијске игре у Лондон.

Први меч на квалификационом турниру за ОИ у Лондону Србија ће играти у петак од 20.15 са Шпанијом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи