Читај ми!

Напад на "фурију"

Србија у Аликантеу са селекцијама Шпаније, Пољске и Алжира тражи визу за Лондон. На ОИ ОИ иду две најбоље селекције. Одмах морамо да нападнемо Шпанију. Уколико победимо у прве две утакмице, о трећој нећемо морати да размишљамо, рекао је Вуковић.

Селектор рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић изјавио је да његова екипа има тежак распоред на квалификационом турниру за Олимпијске игре и да зато још ије сигуран са каквом стратегијом ће играти.

Србија ће од 6. до 8. априла учествовати у Аликантеу на квалификационом олимпијском турниру са селекцијама Шпаније, Пољске и Алжира, а на ОИ у Лондону пласираће се две најуспешније репрезентације.

"Налазимо се у најтежој групи и имамо најтежи распоред. Прву утакмицу играћемо са домаћином Шпанијом, која је за мене била главни фаворит на Европском првенству у Србији, затим са Пољском, па са Алжиром", рекао је Вуковић. Селектор Србије је додао да очекује да ће Пољска доћи комплетна са голманом Славомиром Шмалом, који због повреде није бранио на ЕП.

"Још нисмо сигурни са каквом стратегијом ћемо играти. Изгледа да ћемо одмах морати да нападнемо Шпанију. Уколико победимо у прве две утакмице, о трећој нећемо морати да размишљамо", рекао је Вуковић.

На питање шта мисли о последњем противнику, он је одговорио да је репрезентација Србије играла на прошлом Светском првенству 2011. године у Шведској са селекцијом Алжира и да је "једва успела да победи".

Репрезентација Србије ће се вечерас окупити у Београду, а сутра путује у Аликанте.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи