Читај ми!

Операција Лондон

Рукометаши крећу у битку за Лондон. Након великог успеха и освојене сребрне медаље на ЕП у Београду, пред изабраницима селектора Вуковића је нови изазов - квалификациони турнир за одлазак на Олимпијске игре. Селектор је саопштио списак играча на које рачуна за овај турнир, који се игра у Шпанији.

Пред нашом селекцијом је велики испист у конкуренцији са домаћином Шпанијом, Пољском и Алжиром треба изборити једно од два места које води на олимпијаду. У табору наше селекције се уздају пре свега у позитивну атмосферу након Европског првенства и тимски дух који ова генерација дефинитивно има.

Репрезентативци ће се окупити 30. марта, а турнир у Шпанији игра се од 6. до 9. априла. Прве две екипе обезбедиће пласман у Лондон.

На списку су:
голмани: Дарко Станић, Драган Марјанац;

бекови: Момир Илић, Жарко Шешум, Ненад Вучковић, Момир Рнић, Никола Манојловић, Далибор Чутура, Петар Ненадић, Марко Вујин, Иван Станковић;

крила: Иван Никчевић, Добривоје Марковић, Рајко Продановић, Милош Костадиновић;

пивоти: Алем Тоскић, Растко Стојковић, Бојан Бељански.

Поред ових играча Вуковић је одредио и 10 резервних играча, од којих би неки могли да буду укључени у завршне припреме и учешће на квалификационом турниру.

Голмани: Ристановић Радивоје, Милић Страхиња

Бекови: Рашић Давид, Ћурковић Данимир, Зеленовић Немања, Ненадић Драско, Митровић Лука, Марјановић Филип, Маркез Мита

Пивотмен: Виловски Урош

Распоред утакмица на турниру у Шпанији:
6 Април 2012:ПОЉ - АЛЖ, ШПА - СРБ,

7 Април 2012:СРБ - ПОЉ, АЛЖ - ШПА,

8 Април 2012:ШПА - ПОЉ, СРБ - АЛЖ,

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи