Читај ми!

Пораз Србије у Румунији

Рукометашице Србије изгубиле су у Турну Северину од домаће Румуније са 21:19 у утакмици четвртог кола Б групе квалификација за првенство Европе. Преостали још мечеви са Грчком и Португалом.

Женска рукометна репрезентација Србије изгубила је вечерас у гостима од Румуније са 21:19 (10:11), у четвртом колу квалификација за Европско првенство.

Репрезентативке Србије су раније обезбедила пласман на Европско првенство које ће се од 3. до 16. децембра одржати у Холандији.

Најефикаснија рукометашица Србије била је Биљана Филиповић са седам голова, док су Слађана Поп-Лазић, Јелена Нишавић и Марина Дмитровић постигле по три, а Катарина Томашевић је имала 15 одбрана. Румунке су предводиле Данијела Бабеану са шест и Оана Манеа са пет голова.

Селекцији Србије данашњи пораз био је први у групи, а до краја квалификација преостали су јој још мечеви са Грчком и Португалом.

Утакмица у Турну Северину је одиграна пред око 3.000 људи.

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Саша Бошковић рекао је да је презадовољан упркос вечерашњег пораза.

"Презадовољан сам. За мене је овај пораз као победа. Имам фантастичне девојке. За мало дана и тренинга, много доброг смо направили. Шест месеци сам селектор и оно што ме радује јесте да је евидентан напредак код играчица", рекао је Бошковић после меча у Турну Северину.

Србија је раније обезбедила пласман на Европско првенство које ће се у децембру ове године одржати у Холандији.

"Девојке се труде, желе, гину за сваку лопту. Изгубили смо са два гола разлике, а могли смо да победимо, али и да изгубимо убедљивије.Штета што у Зајечару нисмо остварили победу са већом гол разликом. Нема места за бригу, важно је да идемо даље, да напредујемо", закључио је Бошковић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи