Читај ми!

Бошковићеве изабранице

Предстоји двомеч са Румункама у борби за ЕП. Селектор женске рукометне репрезентације Србије Саша Бошковић саопштио је коначни списак играчица за утакмице са Румунијом у квалификацијама за Првенство Европе.

Пред најбољим рукометашицама Србије је дуел са Румункама у квалификацијама за Европско првенство. Предстоје кратке припреме и први меч у Зајечару, а два дана касније игра се реванш у Румунији.

Селектор Србије Саша Бошковић одредио играчице на које рачуна за овај дуел.
На списку се налазе:

Голмани: Катарина Томашевић и Јелена Живковић.

Лева крила: Јелена Нишавић и Јована Бартошић.

Пивотмени: Слађан Поп-Лазић, Верица Николић и Сања Рајовић.

Десна крила: Катарина Крпеж и Ивана Милошевић.

Бекови: Сања Дамњановић, Биљана Филиповић, Јелена Ерић и Јована Стоиљковић, Андреа Лекић, Кристина Лишчевић, Данијела Матић, Марина Дмитровиц, Јелена Живковић.

Рукометашице Србије окупиће се 18. марта у Београду. Први меч са Румунијом игра се 22. марта у Зајечару, а реванш је два дана касније Турн Северину.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи