Читај ми!

ЕХФ захвалио РТС-у

Комплименти на рачун преноса утакмица током Европског шампионата у рукомету на адресу Јавног сервиса стигли су директно и од главне продуцентске куће "Infront Sports and Media AG" задужене за маркетиншка права преноса. У писму упућеном нашој кући не штеде се речи хвале на рачун, пре свега, запослених.

Од Гренланда до Аустрије, од Русије до Бразила, читав свет је могао да прати утакмице протеклог Првенства Европе у рукомету у Србији у најквалитетнијој телевизијској техници високе резолуције (HD) посредством Радио-телевизије Србије.

Комплименти на рачун преноса утакмица током шампионата у рукомету на рачун Јавног сервиса стигли су и директно од главне продуцентске куће Infront Sports and Media AG задужене за маркетиншка права преноса, а у писму упућеном нашој кући не штеде се речи хвале на рачун, пре свега, запослених у Јавном медијском сервису.

Према оценама свих представника међународних спортских организација, недавно одржано Првенство Европе у рукомету у Србији једно је од најбоље организованих у историји.

У тренутку када и ово првенство постаје део спортске историје остаће забележено да је велики допринос дала и бројна екипа Радио-телевизије Србије.

На адресу наше куће стигла је захвалница за то што је слика са тог великог спортског догађаја у високој дефиницији стизала, из дана у дан, током шампионата у 130 земаља света.

Топлим речима у писму не штеде се комплименти на рачун директора, продуцената, међународних кординатора, камермана, тонаца, видео-инжењера и аудио-инжењера, техничара и, наравно, самих техничких капацитета које је РТС издвојио за праћење првенства.

Директор Infront Sports and Media AG Мартин Рос посебно је захвалио Зорану Трифуновићу (шефу продукције), Стевану Михајловићу и Саши Љубишићу (међународним кординаторима), тиму редитеља у саставу: Веселин Грозданић, Предраг Вуковић, Драган Андријевић и Ратко Радовић, као и многим другим сарадницима на креативности и помоћи у реализацији једнако племените мисије као што је и спортска, а то је пренос догађаја у домове широм света.

Они који су иза камера често остају заборављени, а у највећој мери подносе најтеже бреме телевизијске организације великих међународних сусрета као што је било Првенство Европе у рукомету.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи