Читај ми!

Пријем за рукометаше и ватерполисте

Привилегија је бити министар када имате овакве резултате, рекла је министарка спорта Снежана Самарџић Марковић на пријему који је приредила за рукометну и ватерполо репрезентацију Србије.

Министарка омладине и спорта Снежана Самарџић Марковић приредила је пријем за ватерполисте и рукометаше, који су на Европским првенствима освојили златну и сребрну медаљу.

"Привилегија је бити министар када имате овакве резултате. Захваљујем свима који су учествовали у овом подвигу. Честитам ватерполистима који су потврдили свој статус, честитам нашим рукометашима на херојском успеху", рекла је Самарџић Марковићева.

Председник Ватерполо савеза Србије Велибор Совровић истакао је да ће се екипа озбиљно спремати за Олимпијске игре, како би у Лондону могла да "прикаже најбољу могућу игру", док је председник Рукометног савеза Србије Велимир Марјановић оценио је да је "данас на пријему у министарству радости".

"Рукомет је имао и већу пажњу Министарства него што је то резултатима заслуживао. Створили смо услове да селектор и репрезентација могу да покажу шта знају. Надам се да ће српски спорт ићи истим путем", рекао је Марјановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи