Читај ми!

Странци, мораћете да научите

Страни коментатори већ годинама муку муче са изговарањем имена српских тамичара на свим великим спортским догађајима. Велик успеси српских спортиста приморавали су их годинама да уче правилан изговор имена кошаркаша, фудбалера, одбојкаша, тенисера и ватерполиста. Сад су невероватним резултатима, на ред дошли и рукометаши.

Највише проблема страним новинарима и коментаторима задавала су имена Растка Стојковића, Николе Манојловића, Жарка Шешума и Далибора Чутуре.

Међутим, нису се либили да стану пред наше камере и покажу своје умеће у изговарању имена наших рукометаша. Неки су били одлични, неки мање добри, али су се ипак сјајно забавили, а успут и искористили прилику да од нас сазнају правилан изговор имена свих наших рукометаша.

Сви странци, поготово новинари који су дошли у нашу престоницу из више од 40 светских земаља, били су одушевљени, пре свега гостопримством, одличном организацијом Европског шампионата, али и београдском Ареном и атмосфером коју су правили српски навијачи.

Из Београда су понели одличне утиске, поготово новинари, који су користили сваку могућу прилику да у први план истакну фантастичне успехе наших рукометаша и пошаљу лепу слику у свет о нашој земљи.

Дружење, лепа атмосфера у прес центру у добри услови за рад светских коментатора и новинара, пружили су им прилику да додатно уживају на овогодишњем Европским рукометном шампионату у Србији.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи