Читај ми!

За Лондон преко Шпаније, Пољске и Алжира

Србија ће се за олимпјску визу борити против Шпаније, Пољске и Алжира. Турнир се игра од 6. до 8. априла у Мадриду, где ће олимпијску визу за Лондон изборити два првопласирана тима.

Рукометна репрезентација Србије играће на квалификационом турниру а учешће на Олимпијским играма Лондону против селекција Шпаније, Пољске и Алжира.

Тај турнир је на програму од 6. до 8. априла у Мадриду, где ће олимпијску визу за Лондон изборити два првопласирана тима. Српски рукометаши прву утакмицу играју против домаћина Шпаније, а потом следе мецеви против Алжира и Пољске.

Последњи пут српски рукометаши су играли на Олимпијским грама 2000. године у Сиднеју.

Преостала два квалификациона турнира биће одржана у Гетеборгу и Загребу. Репрезентација Шведске ће играти против Мађарске, Македоније и Бразила, док ће противници Хрватске бити Исланд, Чиле и Јапан.

Директно уцешће на Играма у Лондону обезбедили су светски првак Француска, Јужна Кореја (Азија), Тунис (Африка), Аргентина (Америка), Данска (Европа) и домаћин Велика Британија.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи