Читај ми!

Чудо у Београду

Најутицајнији дански медији вечерас су централно место на својим интернет сајтовима посветили тријумфу репрезентације те земље над Србијом у финалу рукометног првенства Европе у Београду.

Један од најтиражнијих дневних листова "Јиландс постен" је објавио извештај са финалног меча под насловом "Чудо се догодило, Данска је освојила злато". У тексту се истиче да је Данска поново села на европски рукометни "трон" и наводи да је ова селекција прешла невероватан пут на шампионату у Београду. Подсећа се да су Данци у првој фази доживели два пораза у три утакмице, а да су полуфинале изборили тек у последњем колу четвртфиналне фазе.

Дневни лист "БТ" наводи да се "Данска вратила и поново је на европском рукометном врху", уз подсећање да је ова селекција 2008. била континентални шампион.

"Видели смо прави рат одбрана две сјајне екипе у пуној Арени, а Данска је дошла до величанствене победе", истиче се у извештају са финала.

Лист "Екстра Бладет" је текст почео реченицом "Да!!! Ми смо шампиони Европе" и посебно истакао фантастичну игру најбољег стрелца Микаела Хансена.

Као јунака утакмице Хансена је означио и утицајни дневни лист "Политикен" који је постигао девет голова.

Следеће рукометно првенство Европе биће одржано у Данској за две године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи