Читај ми!

Одлично организовано

Председник ЕХФ Тор Лијан похвалио Србију да је одлично организовала Европско првенство. Први човек ЕХФ такође је и задовољан квалитетом рукомета.

Председник Европске рукометне федерације Тор Лијан изјавио је данас да је Србија одлично организовала Европско првенство.

"Србија је урадила одличан посао у организацији ЕП. Домаћин је уложио велике напоре како би испунили наше захтеве и ЕХФ има одличне односе са Рукометни савезом Србије, која је једна успешна организација", рекао је Лијан.

Први човек ЕХФ је задовољан квалитетом рукомета на јубиларном 10. шампионату.

"Имали смо прилику да гледамо одличне мечеве, врло напете и неизвесне до самог краја, као и доста изненађења. Неке рукометне силе попут Француске и Шведске нису се пласирале у завршницу, док је домаћин стигао до саме завршнице. Србија је била у предности јер је утакмице играла на добро познатом терену уз сјајњу подршку навијача", рекао је Лијан.

Он је додао да су судије такође добро обавиле своје део посла, као и да су играчи на прави начин прихватали одлуке арбитара.

Европско првенство за жене биће одржано у децембру у Холандији, док је домаћин наредног ЕП за мушкарце Данска.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи