Читај ми!

Срцем до злата

Сутра ће у Београдској арени Србија покушати да дође до злата и пласмана за Лондон. Финале је специфично и у њему не побеђује увек бољи, већ онај са већим срцем, рекао је селектор Србије. Оваквим утакмицама се пише историја, навео је Вуковић. Финале шампионата Европе игра се од 17 часова.

Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић изјавио је данас да ће се наш тим у финалу првенства Европе супротставити Данској тимским духом и пожртвованошћу.

"Финале је специфично и у њему не побеђује увек бољи, већ онај са већим срцем", рекао је Вуковић на конференцији за новинаре у Београдској арени. Вуковић је нагласио да ће се сутра "писати рукометна историја" и да је то највећи мотив који ће нашим играцима улити снагу за "борбу до последњег даха".

"Оваквим утакмицама се пише историја. Истина је да смо потпуно потрошени, физички исцрпљени, "израњавани", али ћемо пред феноменалним навијачима наћи снагу да направимо одлучујући корак ка злату", рекао је Вуковић. Он је поручио да ће наша репрезентација све учинити да оствари снове и пласира се директно на Олимпијске игре.

"Ово је наша велика шанса да се директно пласирамо на Игре. Истина, играмо против Данаца и био би прави подвиг да такав тим победимо и други пут за 15 дана. Ради се о тиму који се диже из утакмице у утакмицу. Једина је непознаница како ће реагивати на препуну Арену", рекао је Вуковић. Он је нагалсио да ће против Данаца бити тешко играти јер се у тим вратио "луцидни Бо Спелемберг". "Покушаћемо да их изненадимо на терену и уз подрску препуне Арене надам се победи", рекао је Вуковић.

Финале шампионата Европе између Србије и Данске игра се сутра од 17 часова у Београдској арени.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи