Читај ми!

Хрвати у мислима

Утакмица против Македоније било својеврсно затишје пред буру. Србија ће у мечу против Хрватске имати највећи адут, феноменалну публику. "Орлови" немотивисани против Македоније.

Капитен рукометне репрезентације Србије Момир Илић изјавио је након вечерашњег првог пораза на шампионату Европе против Македоније да је екипа већ размишљала о полуфиналу против Хрватске и борби за медаље.

"Знали смо да данашња утакмица нема никакав такмичарски значај и због тога у екипи није било борбеног набоја. Сада стављамо акценат на утакмицу са Хрватима који су једна од најбољих репрезентација на првенству", рекао је Илић. Он је нагласуо да ће наш тим у мечу против Хрватске имати највећи адут, "феноменалну публику".

Жарко Шешум је оценио да је данашња утакмица против Македоније било својеврсно затишје пред буру.

"Данас против Македоније нисмо били мотивисани, јер смо већ у полуфиналу тако да је вероватно то био разлог што смо промашивали онолико зицера. У тим промашајима је и кључ нашег пораза", рекао је Шешум.

Никола Манојловић је рекао да је наш тим данас био прилично резервисан управо због сазнања да је утакмица без значаја.

"Тешко је играти овакве утакмице, када сте емотивно потпуно индиферентни. Ипак, оно што је добро јесте да смо сачцували тај резервоар снаге, мотива и борбености који ће нам требати у мечу за улазак у финале", рекао је Манојловић.

Пивот Растко Стојковић је нагласио да сада "идемо пуног срца и са емоцијама" у полуфинале.

Голман Дарко Станић рекао је да наредни меч бити "тврда и борбена утакмица".

"Очекујем да навијачи напуне Арену како бисмо заједно дошли до финала, а после и до злата", рекао је Станић и додао да ће меч са Хрватима има "посебну чар".

Далибор Чутура је објаснио данашњи пораз против Македоније једноставном цињеницом да је "требало одморити играче" пред меч у петак.

"Нисмо свакако изашли на терен да изгубимо, али нисмо имали тако јак мотив као што ћемо имати у предстојећем мечу... Доста је било ротација у тиму како би се сачувала свежина за наредни меч. Коначни циљ нам је злато", поручио је Чутура.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи