Читај ми!

Рвач Нурасулов освојио друго злато за Србију у Орану

Српски репрезентативац у рвању Магомедгаџи Нурасулов освојио је златну медаљу на Медитеранским играма у Орану, након што је у финалу категорије до 125 килограма савладао Италијана Абрахама де Хезуса Коњеда 8:1.

"Желео бих да се захвалим тренерима и Рвачком савезу Србије што су омогућили да остваримо овако добре резултате. Напоран рад и безусловно давање се увек исплате. Идемо даље, у нове победе", рекао је Нурасулов.

Ово је друга златна медаља за Србију у Орану, а укупно пета - претходно су Марија Судимац и Сара Лончар у дубл конкуренцији у бадминтону освојиле бронзу, каратиста Владимир Брежанчић сребро, златну медаљу рвач Виктор Немеш и бронзу рвач Стеван Мицић.

"Србија сваким даном показује колико је доминантна као рвачка сила и колико смо озбиљни и тешки противници сваком ко стане на струњачу са нама", рекао је Мицић.

Председник Рвачког савеза Жељко Трајковић истакао је да неће бити скроман и да су сви очекивали овако добре резултате на Медитеранским играма.

"Србија је дефинитивно показала један нови ниво рвања, сви репрезентативци су спремни и мотивисани да се покажу и докажу. Ово нам је одлична увертира за Светско првенство које нас очекује у Београду од 10. до 18. септембра и на којем очекујем још боље борбе наших такмичара", изјавио је Трајковић.

Медаљу је обезбедио и боксер Владимир Мирончиков, који се пласирао у полуфинале.

четвртак, 12. септембар 2024.
15° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи