Одржан пети Куп Београда на Ушћу

Бициклистичка сезона у нашој земљи је у пуном јеку. У прелепом парку Ушће у нашој престоници, одржан је и пети куп Београда у бициклизму, на којем су наступили тркачи свих узрасних категорија, од полетараца до сениора и мастерса, и у мушкој и у женској конкуренцији. 

Стаза је одлично постављена и сви љубитељи бициклизма имали су прилику да уживају у одличном такмичењу.

"Ово је проверена стаза, цела Србија нам долази. Једно од најатрактивнијих такмичења. Тренери могу да прате и да гледају трку, зато што је звездаста трка, и нон стоп такмичари пролазе ту кроз зону циља. Прошле недеље 120 такмичара, сада 96, дошло је овде, из целе Србије, из иностранства, имамо возаче из Босне и Херцеговине и из Хрватске који наступају у најмлађим категоријама", изјавио је Радомир Павловић, председник Бициклистичког савеза Београда.

Бициклисти су међу првима започели такмичења у Србији, након пандемије коронавируса.

Након короне, сутрадан већ, то је био 30. мај, ми смо имали прво такмичење, и малтене смо отворили такмичарску сезону у Београду. И настављамо већ сваку другу недељу додао је Павловић.

Код сениора, тријумфовао је Хусеин Селимовић из Јединства из Тузле, испред Данијела Крановића из ОБК Београда и Ивана Мојсиловића из Партизана.

У конкуренцији дама, најбоља је била Маријана Урошевић из Радничког из Крагујевца, испред Јоване Радовановић из Једноте Шид.

"Лепо је време, изузетан је овај Парк Ушће у којем се вози стаза 180 метара је круг. Уживају и такмичари и тренери и публика, родитељи, који су у великом броју дошли да пропрате ово такмичење", истакао је Радомир Павловић, председник Бициклистичког савеза Београда.

Захваљујући преданом раду Радомира Павловића и његових сарадника, већ почетком јула, у Парку Ушће у Београду биће одржана још једна велика, међународна бициклистичка трка, у организацији Бициклистичког савеза Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи