Куп Србије у минифудбалу у Суботици

У Суботици ће наредног викенда бити одигран финални турнир Купа Србије у минифудбалу, на којем ћемо добити новог шампиона наше земље. Први пут, право наступа имаће и играчи из прве футсал лиге Србије.

"Турнир се одржава 27. и 28. јуна у Спортском центру Првомајска у самом центру Суботице. Учествује шест градова – Београд, Нови Сад, Суботица, Чачак, Шабац и Крагујевац, који ће послати своје најбоље представнике на турнир. Имаћемо укупно 12 екипа на турниру, које ће бити подељене у три групе са по четири тима", рекао је Зоран Здравковић, члан Српске асоцијације минифудбала.

Поред финалног турнира, на којем ћемо добити новог шампиона Србије, у Суботици ће се играти и Бизнис куп у минифудбалу, одакле ће најбољи тимови изборити пласман на Европски Бизнис куп у Анталији од 15. до 19. октобра.

"Имајући у виду да је Србија од самог старта у свим такмичењима учествује са максималним бројем екипа, и да се одазвала на свако такмичење Европске федерације, ми ћемо имати најмање четири места на Бизнис купу, тако да ће првак свакако ићи свакако на Бизнис куп, и остале екипе које буду изразиле заинтересованост, ићи ће са нама у Анталију", рекао је Јован Василијевић из Српске асоцијације минифудбала.

Победник Купа Србије у Суботици представљаће нашу земљу на Европском првенству које би требало да се одигра у Словачкој, у Кошицама, од 7. до 14. новембра.

Лига шампиона је одложена, док ће Евро куп бити играно у Италији, у Риминију од 2. до 6. септембра.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи