Спортски савез Београда обележио успешну 2018. годину, захвалница РТС-у

Спортски савез Београда на свечаности у Скупштини града обележио је успешну 2018. годину и уручио захвалнице онима који су помогли да Београд са правом носи назив град спорта.

Председник ССАБ Драган Томашевић изразио је задовољство оствареним резултатима и најавио још успешнију 2019. годину јер је, како је навео, подигнута лествица очекивања.

Он је уручио захвалнице градској секретарки Драгани Пешић Белојевић за изузетну подршку женском спорту у 2018, Јездимиру Марсенићу за изузетан допринос у развоју рекреативног спорта, Рукометном савезу Београда за изузетну стручну сарадњу, Спортском савезу особа са инвалидитетом за допринос у афирмацији спорта особа са инвалидитетом, Ватерполо и џудо савезу за најбољу спортску сарадњу, те Спортској гимназији и Основној школи "Светозар Милетић" за најуспешније школе на школским првенствима Београда.

Потпредседник ССАБ Младен Кецман специјалним захвалницама за изузетан допринос београдском спорту у 2018. даривао представнике Скупштине града Београда, Секретаријата за спорт и омладину, Секретаријата за образовање и дечју заштиту, Факултет за спорт Београд, Универзитет УНИОН "Никола Тесла", Радио телевизију-Србије и Амбасаду Јапана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи