ОКС: Ђоковић и Бошковићева најбољи у 2018. години

Први тенисер света Новак Ђоковић и најбоља одбојкашица света Тијана Бошковић, на свечаности у Дому народне Скупштине, проглашени су за најбоље спортисте Србије у 2018. години, у традиционалном избору Олимпијског комитета Србије.

Ђоковић, који се у великом стилу вратио на врх АТП трофејима на Вимблдону и Ју-Ес опену, седми пут је лауреат ОКС, док је Бошковићевој, после титуле првака света у Јапану са репрезентацијом, где је била МВП такмичења, ово прво признање, с тим да је лане добила награду за најбољу младу спортискињу.

Најбољи женски тим је одбојкашка селекција Србије, мушки - баскеташи Србије који су прваци света, а таеквондискиња Надица Божанић најбољи млади спортиста после јуниорске титуле шампиона света.

Награда за тренера године отишла је у руке селектора одбојкашица Зорана Терзића.

Посебна признања добили су Ивана Шпановић (атлетика), Јована Прековић (карате), Горан Обрадовић (тренер Шпановићеве), Роксанда Атанасов (тренер Прековићеве) и Маријан Вајда (тренер Ђоковића).

Бившој трофејној репрезентативки Србије у стрељаштву, Јасни Шекарић, додељена је награда "Олимпијско срце".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи