Кошаркаши Партизана отпутовали у Атину, у суботу спектакл под отвореним небом

Кошаркаши Партизана отпутовали су у Атину, где ће учествовати на припремном турниру "Павлос Јанакопулос", који организује Панатинаикос, актуелни шампион Европе.

Летом у 09.45, експедиција Партизана отпутовала је јутрос за престоницу Грчке, где ће у петак и суботу учествовати на турниру "Павлос Јанакопулос" у организацији Панатинаикоса.

Црно-бели ће прву утакмицу у Атини одиграти у петак од 14.00 часова против турског Ефеса, али ће тај дуел бити затвореном за јавност.

Дан касније, Партизан игра на древном стадиону "Калимармаро", познатијем као "Панатинаико", од 21.00 час против домаћег Панатинаикоса, који је по угледу на београдске црно-беле спремио спектакл под отвореним небом.

Тим Жељка Обрадовића је пут Атине пошао без лакше повређеног Вање Маринковића, недовољно опорављених Аријана Лакића и Ајзее Мајка и јуниорског тандема Митар Бошњаковић - Алекса Димитријевић.

Црно-бели су припреме за нову сезону започели 20. августа у Београду. Још увек су непоражени током лета, пошто су у пријатељским мечевима савладали Игокеу, Јенисеј, Тортону, Трапани, АЕК и Париз.

Партизан ће сезону у регионалној АБА лиги отворити 25. септембра, када ће у Београду бити домаћин чачанском Борцу, док такмичење у Евролиги започиње 3. октобра дуелом са Басконијом у Виторији.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи