Сферопулос: Задар је опасан противник и морамо да одиграмо са великом енергијом

Тренер Црвене звезде, Јанис Сферопулос истакао је уочи дуела против Задра да је ривал опасан, те да црвено-бели морају да одиграју са великом енергијом.

Дуел шестог кола АБА лиге између Задра и црвене звезде играће се у суботу од 20.00 часова у дворани "Крешимир ћосић". Домаћин је у досадашњем делу сезоне уписао једну победу и четири пораза, док Звезда има три тријумфа и два пораза.

Звезда ће у петак у вечерњим часовима тренирати у Задру пред меч који долази 48 часова после утакмице у Мадриду против Реала.

"Очекује нас утакмица у распону од само 48 сати после тешког меча у Мадриду и прво и основно је да морамо да одиграмо са енергијом ову утакмицу. Задар је веома опасан противник и морамо да будемо спремни за овај дуел", рекао је Сферопулос.

Ово ће бити 45. дуел два клуба у АБА лиги, а црвено бели имају бољи укупан скор: 31-13. У Задру су одигране 22 утакмице, Црвена звезда је славила у 13, а Задар у девет.

Кошаркаш црвено-белих, Дејан Давидовац је такође истакао да очекује тежак меч. 

"Очекује нас врло тешка утакмица, јер сви ови мечеви после дуела у Евролиги нису лаки. Морамо да се опоравимо енергетски јер ће Задар бити спреман и мотивисан за ову утакмицу. Упозорења нам нису потребна, знамо шта је било у Сплитум дакле, чврсто, са много енергије, борбено и мотивисано", рекао је Давидовац.

Како се наводи на сајту Звезде још није познато да ли ће у суботњој утакмици наступити Немања Недовић, док Џоел Боломбој сигурно неће моћи да помогне екипи у наредних месец дана.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи